Friday, July 22

beautiful enough

i adores people through their hands.
tgn aku xlawa . tp syukur aku ade tgn kan ;)
tgn aku style . sapa yg kenai aku . mang dy akan ckp tgn aku style .
betul lah dimana satu frasa mengatakan 
"parents are painters"
AKU XSALAHKAN SAPA SAPA NAA . 
toksah haeh dok slah faham .
sebb mmg slah aku .
;)
bole x kalau aku nk cite . bole x bole x?
ehehehe . 
tajok esei aku .
360 degree hands .
hehe . dulu punye dulu punye dulu kan . aku ny buas gilaa .
panjat pokok . panjat bumbong quaters ? terjun parit ?
terjun bendang ? HAHAH . u named it  laa, sume aku penah try .
 *ayt cem bbi *abaikan hahah 
err , bes ahh dulu dulu .
aku ny dajah 5 tyme tu . cuty skolah akher tahon .
before kelua gy maen , aku kene la semayang asaq .
dulu aku BAEK kot . ank emak lagy .
aku kalot nk keluaq sgt . aku pon buad buad la masok bilik . 
dudok bertape tepi tingkap berpure pure aku semayang laa.
pastu aku klua bilik ckp kat mak aku .
"ibu, kami nk 5 kupang , aritu kami hutang kwn kami"
HAHAHA tudia nilai matawang kanak kanak dulu , aku pon malu nk citaa .
kecik kecik pon pandai behutang derr .
HAHA , tp tu aku tipu je kot mak aku . smpai sekarg dy xtw . 
hehehe . hampe tw aku buad ape gn duet tu ?
aku pegy kedai aku beli mances gn tali mengail .
XDAK KEJA KAN ?
mancis tu mmg sbb aku nk maen api pon .
huhu, pastu kami pon betolak la pegy tempat sebelah rumah aku ny .
dy cam tempat basoh kete yg ade 2 jalan cam simen yg tepisah supaye kete tu boley jadik tggi .
ERRR , AKU XTW NK EXPLAI CENNA .
pkir pkir ah snirik . aku pon maen la maen la maen .
sekali tu . bum kebabum . ade efek bunge api cket .
aku jatoh n tgn aku bengkok terok .
haha . sepanjang aku balek rumah tu . aku jerit bagai nk rak 
pakcik pakcik kat kedai kopi pon ikot aku sekali . depa pon sebok .
nk tw ape jadik kat aku .
*femes KOT 
haha yg xtahan . aku kan balek rumah , mestyla carik mak aku teros . perghh .
pakcik tu pon ikot sekali masok teroih dgn xbgy salamnye .
bukn nye dukung aku ke ape ke . aku jaln snirik kot tyme tuu . ==
mak aku tekejot . then pakcik ny nak cover malu ,
dy pon ckap "tu tgn ank teseliuh tuu, kalau bwk p hospitel mesty dokter marah punya "
*amek emergency case tgk2 teseliuh je , tu la maksod pakcik tu 
ape ke sempit pikiran pakcik tu .
okey xpelah , yg mak aku pon pecaye la ckp dy . ikot la p jumpe bomoh urut .
mak aku dah cuak . mesty la ikot je ckp org . tgn aku dah rupe tgn alien dah 
HAHA . PANJANG LAGY CITE DY . 
aku buad point sudah . 
+aku jumpe 6 bomoh urut . sume menakotkan 
+hanye sorg je yg las sekali dpt tw yg act tgn aku patah n retak n pecah .
+dlm mase mngurut tuu . aku ade sepak pelbagai bomoh urut . sebb saket sgt 
+dlm mase 3 bulan barula tgn aku sihad .
+masok dajah 6 , tgn aku masih lagy pelik . tp sebulan pastu aku sihad secare sempurna dah 
+sekarang aku boleh pusing tgn kiri aku 360 darjah .
moral dy , ape ape pon . pegy ospitel dulu . baru tradisional .
:P

2 comments:

  1. gila style cite ! hahaha .. aku suka :D

    ReplyDelete
  2. hehe . :D aku taw aku style . ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete